Marius Voicu, demis în cazul polițistului-pedofil, numit șef la Poliția Capitalei

Chestorul de Poliţie Marius Voicu - aflat în grupul de 18 poliţişti vizaţi de Corpul de Control al MAI în legătură cu modul de acţiune în cazul poliţistului Eugen Stan, acuzat de agresiuni sexuale - a devenit director general al Poliției Capitalei.

Iulian Budușan 0 comentarii

27.03.2018 - 10:23

Chestorul de Poliţie Marius Voicu - aflat în grupul de 18 poliţişti vizaţi de Corpul de Control al MAI în legătură cu modul de acţiune în cazul poliţistului Eugen Stan, acuzat de agresiuni sexuale - a devenit director general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti, după ce i-a încetat împuternicirea ca adjunct al şefului IGPR, precizează Ministerul Afacerilor Interne, adăugând că această funcţie, inferioară celei deţinute, este ocupată prin concurs.

"Împuternicirea domnului chestor de poliţie Marius Voicu în funcţia de adjunct al Inspectorului General al Poliţiei Române a încetat. Acesta a fost trecut pe o funcţie inferioară, cea pe care a ocupat-o prin concurs înainte de împuternicirea în cadrul I.G.P.R., respectiv Director General al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti", anunţă MAI.

Marius Voicu s-a numărat printre poliţiştii vizaţi de controlul declanşat de Ministerul Afacerilor Interne în luna februarie, în legătură cu modul de acţiune în cazul poliţistului Eugen Stan, acuzat că a comis mai multe agresiuni sexuale.

Comentarii