14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSocialMarian Godină s-a căsătorit. Ceremonia, în aceeași zi cu nunta regală din...

Marian Godină s-a căsătorit. Ceremonia, în aceeași zi cu nunta regală din Marea Britanie

Polițistul Marian Godină s-a căsătorit, sâmbătă, cu iubita sa, Georgiana Dascălu.

 
Ceremonia religioasă a avut loc în aceeași zi cu nunta regală din Marea Britanie  Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care iubita lui, Georgiana, apare în rochie de mireasă.

 
 
„Meghan Markle va fi invidioasă”, a scris Marian Godină.

Marian Godina s-a casatorit cu iubita lui, Lorena Georgiana Dascalu.

 
Marian Godina a participat, weekendul trecut, la un raliu in calitate de co-pilot al campionului national Sorin Ghisoi, iar la final a anuntat ca a avut emotii mari pe traseu si ca „a fost cu siguranta ultima cursa in calitate de burlac”.  

 Nasii celor doi sunt Traian Berbeceanu (fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia) si sotia acestuia, Gabriela. 

 
Conform unor documente de la Starea Civila Brasov, Marian Godina si Lorena Georgiana Dascalu au inregistrat o declaratie de casatorie pe data de 16 aprilie 2018. Cei doi s-au prezentat personal la sediul institutiei si au depus actele in vederea cununiei civile.

”Iubita mea mi-a spus că îşi doreşte nişte invitaţii de nuntă originale. Au ieşit cam aşa. Şi uite cum, deşi nu mai lucrez la rutieră, o să mă apuc de împărţit din nou amenzi”, a scris poliţistul.

Invitaţia plină de umor se numeşte ”Proces verbal”, are două cătuşe în loc de verighete, iar în text se arată că părinţii şi naşii au constatat că tinerii au săvârşit următoarele: ”Cunoscându-se în împrejurări necunoscute, dar favorabile, s-au îndrăgostit iremediabil şi au devenit inseparabili. Fapta este prevăzută de art. 259 din Codul Civil şi este sancţionată cu obligarea de a trăi împreună pentru tot restul vieţii”.

Nasii celor doi sunt Traian Berbeceanu, fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, si sotia acestuia, Gabriela. “Comisarul Cattani”, cum a fost poreclit Berbeceanu, si Godina au devenit buni prieteni dupa ce politistul de la Rutiera l-a sprijinit moral si mediatic pe in timpul scandalului pe care Berbeceanu l-a avut cu procurorii care l-au acuzat de fapte de coruptie, acuzatii care s-au dovedit nefondate, bazate pe probe falsificate.

Cele mai citite

Avertisment din partea European Green Party către Parlamentul European. Ancheta “Russiagate”, despre bani oferiți unor politicieni din UE, trebuie accelerată înainte de alegerile europene

Partidul European al Verzilor (European Green Party) cere ca investigația "Russiagate", referitoare la banii pe care Rusia i-ar fi oferit unor politicieni din UE,...

BEC a respins candidaturile Partidului Diaspora Unită și a independentului Paul Octavian Jurma

Biroul Electoral Central(BEC) a respins, marţi, lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unită la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...
Ultima oră
Pe aceeași temă