Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marea Britanie va reduce locurile pentru studenții străini. Românii nu sunt deocamdată afectați

Universitățile din Marea Britanie vor limita locurile pentru viitorii studenți străini, în contextul epidemiei de coronavirus care afectează întreaga lume.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 08.04.2020 - 23:30

Guvernul de la Londra a anunțat posibilitatea introducerii unei limitări în ceea ce privește numărul de locuri disponibile la universitățile din Regatul Unit pentru cetățenii străini.

Reprezentanți ai universităților din Marea Britanie au confirmat informația, însă au precizat că, în ciuda contextului BREXIT, românii care vor să studieze în Marea Britanie nu sunt afectați de posibila schimbare, având în vedere că încă sunt considerați “de-ai casei” în anul 2020, precizează un comunicat de presă transmis de compania IntegralEdu - consultant educațional pentru studii în străinătate.

În acest moment, se știe că limitările de acces în universitățile din Marea Britanie vor afecta doar tinerii din afara spațiului UE.

Comentarii