Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Marcel Vela: Medicii și polițiștii sunt eroi

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis joi un mesaj în care afirmă că, în contextul pandemiei, atât angajații din sistemul medical cât și angajații MAI sunt niște eroi.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.10.2020 - 16:04

"Considerația adusă, în aceste zile, personalului medical care se luptă de atâta timp cu neprevăzutul Covid-19. Alături de ei, sunt și colegii mei din MAI. Ei își fac datoria și chiar dacă nu se află în spitale, încearcă să reducă riscul de îmbolnăvire. Vreau să le mulțumesc și să le transmit că, pentru mine și ei sunt eroi", a subliniat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, într-un mesaj postat pe Facebook.

"Este greu, s-au adunat foarte multe frustrări, neajunsuri, dar nu avem cum să depășim această perioadă fără efortul nostru colectiv. Protejându-ne pe noi, îi protejăm și pe ceilalți", subliniază ministrul Marcel Vela.

Comentarii