Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Mall-urile se vor deschide la 15 iunie, anunță ministrul Economiei

Ministrul Economiei și Comerțului, Virgil Popescu, a anunțat, marți, că mall-urile din România se vor redeschide, probabil, la data de 15 iunie 2020.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.06.2020 - 18:40

Ministrul Economiei a făcut această declarație după ce a avut, marți, 2 iunie, o întâlnire cu reprezentanți ai marilor rețele comerci

Ministrul Virgil Popescu a declarat că, în contextul scăderii numărului de cazuri noi de coronavirus în România, magazinele tip mall se vor redeschide la data de 15 iunie, cu două excepții. Astfel, se vor menține închise locurile de joacă și sălile de cinematograf din interiorul mall-urilor.

Restaurantele din interiorul mall-urilor vor fi și ele redeschise de la 15 iunie, cu condiția ca aceste localuri să asigure distanța minimă de siguranță între clienții care stau la mese.

În ultimele 24 de ore, adică de luni până marți, în România s-au înregistrat doar 119 cazuri noi de infectare cu coronavirus.

Comentarii