Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mai multe zone din Capitală și județele Ilfov și Giurgiu rămân marți fără curent electric

E-Distribuţie Muntenia va întrerupe marți temporar alimentarea cu energie electrică în unele zone din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu, pentru lucrări planificate de revizie şi reparaţie.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

10.04.2018 - 07:20

În Bucureşti vor rămâne fără curent electric, între orele 9:00 - 17:00, consumatorii din zonele: Intrarea Berheci, Strada Balota şi Strada Bălăria.

Alimentarea cu energie electrică va fi oprită în judeţul Ilfov între orele 9:00 - 17:00 în localitatea Domneşti-Tegheş, str. Pădurarului, Transilvaniei, Dâmboviţei, Poiana Florilor, Nuferilor, Dâmboviţei, Migdalului, Codrii Vlăsiei şi străzile adiacente, în localitatea Berceni, str. Mihai Bravu, 1 Decembrie, Câmpului, Occidentului, Oituz, Stadionului, Nucului, Domniţa Bălaşa, Libertăţii şi străzile adiacente şi în localitatea Jilavă, str. Libertăţii, Ciulini şi străzile adiacente.

În judeţul Giurgiu se va sista alimentarea cu electricitate între orele 8:00 - 16:00 în Izvoru, Strada Principală şi străzile adiacente.

Comentarii

loading...