Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

MAI: Maşinile poliţiei vor difuza, prin sistemul de avertizare acustică, strofele Imnului de stat

Ministerul Afacerilor Interne anunţă, pe pagina de Facebook, că începând de sâmbătă, maşinile Poliţiei, Jandarmeriei şi Poliţiei de Frontieră care patrulează ziua vor difuza, prin sistemul de avertizare acustică, primele trei strofe ale Imnului de Stat.

Share

Rl online 0 comentarii

28.03.2020 - 20:52

Liderul Pro România, Victor Ponta, se întreabă ironic dacă aceasta este soluţia ministrului de Interne pentru pandemie şi susţine că sâmbătă, doar prin Vama Nădlac au intrat în ţară peste 3.000 de persoane venite din Italia si Spania, care au plecat acasă, pentru că nu mai sunt locuri în carantină. El prezintă şi un document despre care afirmă că este decizia prin care ministrul de Interne Marcel Vela instituie măsura referitoare la Imnul de Stat, potrivit căreia sâmbăta şi duminica, la orele 17:00 şi 21:00, din maşinile de poliţie va fi difuzat imnul.

”Începând de astăzi, maşinile poliţiei, jandarmeriei şi poliţiei de frontieră, aflate în patrulare pe timp de zi, vor difuza, prin sistemul de avertizare acustică din dotare, primele trei strofe ale Imnului de Stat al ROMÂNIEI!”, anunţă Ministerul Afacerilor Interne pe pagina de Facebook, postând şi o înregistrare video în care apare o maşină de poliţie din ale cărei megafoane se aude Imnul de stat.

În replică, liderul Pro România, Victor Ponta, se întreabă, într-o postare pe Facebook: ”Aceata este soluţia Ministrului de Interne pentru Pandemie??? Să ne cânte maşinile MAI imnul? Urmează slujbe stradale ? Dvs ce opinie aveţi?  În timp ce ascultăm imnul la maşinile MAI azi doar prin Vama Nadlac au intrat în ţară peste 3.000 de persoane venite din Italia şi Spania! Care au plecat acasă-că nu mai sunt locuri în carantină!”.
 
El subliniază că în opinia sa ”patriotism înseamnă să îţi dotezi personalul medical cu echipamente de protecţie”, să salvezi firmele româneşti nu băncile străine şi ”să nu faci contracte cu firme fantomă la preţuri triple pentru măşti şi mănuşi medicale”.
  
 ”Acum că am aflat că e suficient să cânţi imnul că să te declari patriot!”, conchide Ponta, publicând şi un document prezentat ca fiind cel prin care se instituie măsura referitoare la Imnul de Stat.

Citește totul despre:

#mai #imn #lazi

Comentarii

loading...