MAI, comunicat de ultimă oră cu privire la acceptul chestorului Cătălin Ioniță

MAI a lansat un comunicat cu privire la autenticitatea documentului privind acordul chestorului Cătălin Ioniță de a fi împuternicit în funcția de inspector general, cu rang de secretar de stat.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.01.2018 - 13:25

Referitor la raportul prin care chestorul Cătălin Ioniță, directorul general al Direcției Generale Anticorupție, își exprimă acordul pentru a fi împuternicit în funcția de inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului General al Poliției Române, facem următoarele precizări:

Documentul care a fost prezentat în spațiul public este autentic și a fost semnat la data de 9 ianuarie 2018, în prezența reprezentantului Direcției Generale Management Resurse Umane a Ministerului Afacerilor Interne.

Raportul face parte din pachetul de documente care privesc propunerea de eliberare a domnului chestor șef de poliție Bogdan Despescu din funcția de inspector general al IGPR și împuternicirea domnului chestor Cătălin Ioniță în această funcție pentru o perioadă de șase luni. Acesta a fost înregistrat la MAI și la Registratura Guvernului în data de 9 ianuarie 2018.

 

Comentarii