17.9 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Magia sarbatorilor de iarna a cuprins Unirea Shopping Center! (P)

De asemenea, cei mici au primit si baloane colorate, modelate in functie de preferintele fiecaruia.

Evenimentul de Craciun a continuat cu o parada muzicala, in cadrul careia muzicieni si actori costumati au defilat si au cantat pe la toate etajele centrului comercial, au facut poze si au interactionat cu toti vizitatorii din locatie. Ulterior au urmat orele de ateliere creative, unde copiii si-au dezvoltat imaginatia, confectionand tot felul de decoratiuni magice.

Pe toata perioada evenimentului, copiii, parintii si bunicii au avut ocazia sa se fotografieze in cele mai simpatice ipostaze, la photo corner-ul cu tematica de Craciun, amplasat la etajul 4. Acestia au plecat acasa cu o poza pe suport magnetic, sub forma unui semn de carte.

Evenimentele continua si in zilele de 22 si 23 decembrie cu aceste activitati, dar si cu multe alte surprize. Copiii vor avea ocazia sa il intalneasca pe Mos Craciun, sa stea de vorba cu el, sa ii comunice lista de dorinte cu ce cadouri vor dori sa gaseasca sub brad si sa se imortalizeze in cele mai dragute fotografii.

In dupa-amiaza zilei de 23 decembrie, toti copiii si parintii vor asista la piesa de teatru ‘’Alice in Christmas Wonderland’’, jucata de echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina, aceasta avand loc tot in food court, de la ora 17:00.

Ultima oră
Pe aceeași temă