Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Luni începe examenul de bacalaureat

Examenul naţional de bacalaureat începe, luni, 3 iunie, cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în Limba Română.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.06.2019 - 17:27

135.655 de absolvenţi de liceu s-au înscris să susţină examenului naţional de Bacalaureat în sesiunea iunie - iulie 2019, a anunțat Ministerul Educației Naționale.

Proba de Limba Română începe luni, 3 iunie, urmând să continue în data de 4 iunie.

Ea va fi urmată de proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (5 - 6 iunie).

În zilele de 7, 10 şi 11 iunie se desfășoară proba de evaluare a competenţelor digitale, iar în perioada 12-13 iunie are loc evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Comentarii