28.4 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSocialLuminițele de Crăciun - gratis, dar pe bani

Luminițele de Crăciun – gratis, dar pe bani

Luxten a pus şi în acest an gratuit la dispoziţie Primăriei Capitalei ornamentele luminoase de Crăciun care vor fi aprinse vineri seară pe un traseu de peste 33 de kilometri, municipalitatea urmând să plătească doar instalarea şi dezinstalarea lor, spune PMB.

„Ornamentele de Crăciun sunt puse la dispoziţia primăriei gratuit de către Luxten. Primăria plăteşte doar montatul şi demontatul”, au precizat, vineri, reprezentanţii Primăriei Capitalei.

Iluminatul festiv de sărbători va fi aprins în Bucureşti vineri seară, la ora 19:10, din Piaţa Constituţiei, iar tema este axată pe figurine luminoase inspirate din tradiţiile româneşti: ie, clop, horă, motive tradiţionale româneşti, fiind vorba despre peste trei milioane de becuri de tip LED, pe un traseu care însumează peste 33 de kilometri şi cuprinde 59 de zone din Bucureşti.

Anul trecut, au fost aprinse 3.087.432 de beculete tip LED, puse la dispoziţie gratuit de către gestionarul sistemului de iluminat în Capitală, SC Luxten. Nici în 2015 primăria nu a plătit pentru ornamentele luminoase, acestea fiind produse şi proiectate de Luxten şi oferite gratuit primăriei, care a trebuit să plătească doar montarea, demontarea lor şi conectarea la sistem, în valoare de peste 2 milioane de lei fără TVA, spunea Municipalitatea.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă