15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialLovitură dură pentru Facebook: Compania, obligată să plătească bani grei

Lovitură dură pentru Facebook: Compania, obligată să plătească bani grei

Compania nu a recunoscut în acord că ar fi procedat incorect. Reclamanţii reuniţi într-un proces colectiv, respectiv fonduri de pensii ai profesorilor din Arkansas şi ai unor angajaţi din Fresno, California, au cerut unui judecător din Manhattan să aprobe acordul.

Investitorii au dat în judecată compania în urma ofertei publice iniţiale, susţinând că Facebook şi directorii săi au supraestimat perspectivele referitoare la profituri şi creşterea de pe piaţa mobilă şi au exagerat valoarea acţiunilor companiei.

”Credem că rezolvarea acestui caz este în interesul companiei şi al acţionarilor”, a declarat Sandeep Solanki, consilier general asociat al Facebook.

Reclamanţii au afirmat într-o notă adresată membrilor lor că au acceptat închiderea litigiului pentru o sumă substanţială în numerar.

Cele mai citite

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Bulgaria: Captură de heroină de aproape 8,5 milioane euro într-un camion ce venea din Iran către Europa de Vest

Heroina era ascunsă în 618 pachete în interiorul celor 156 de saltele de dormit declarate oficial şi transportate în camion. Oficialii au evaluat captura...
Ultima oră
Pe aceeași temă