Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Loteria Română vrea să cumpere echipamente de monitorizare

Compania Naţională Loteria Romana (CNLR) a lansat o licitaţie de 4,6 milioane lei (0,96 milioane euro) pentru achiziţia de servicii de monitorizare, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Share

Rl online 0 comentarii

15.12.2019 - 11:58

Compania vrea să cumpere ”servicii de monitorizare a sistemelor de alarmare împotriva efracţiei inclusiv mentenanţa acestora cu înlocuirea pieselor şi echipamentelor defecte, existente în spaţiile CNLR-SA la nivel naţional”.

Prestarea serviciilor, inclusiv mentenanţa acestora şi înlocuirea pieselor şi echipamentelor defecte, ar urma să aibă loc în 1.015 unităţi.

Din acestea, există un număr de 981 unităţi existente la nivel naţional şi un număr de 34 unităţi noi pentru care se estimează a fi necesară prestarea serviciilor de monitorizare pe parcursul unui an.

Ofertanţilor li se impune/solicită să aibă o medie a cifrei de afaceri generale de minimum 5 milioane lei pentru ultimele 3 exerciţii financiare 2016, 2017 si 2018.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 ianuarie 2020.

Comentarii

loading...