Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Locurile de joacă din Sectorul 1 rămân închise până la încetare stării de alertă

Locurile de joacă rămân închise în Sectorul 1 până la încetare stării de alertă, a anunţat, joi, primarul Dan Tudorache.

Share

Rl online 0 comentarii

04.06.2020 - 21:07

"Foarte mulţi dintre voi m-aţi întrebat când se deschid locurile de joacă. Răspunsul este simplu: la ridicarea stării de alertă. Ştiu că nu mai vrem să auzim sau să discutăm despre coronavirus. Nu mai suportăm. E firesc. Pe de altă parte, în niciun caz nu ne dorim o transmitere comunitară accelerată, prin mecanismul loc de joacă (copii) - copil - părinte (sau, şi mai grav, bunic)", a scris Tudorache, pe Facebook.

El a transmis ca, în cazul în care cineva observă popularea unui loc de joacă sau lipsa benzii de împrejmuire, să semnaleze la 021.9540. "Vă adresez această rugăminte azi, când s-a înregistrat o creştere mare a infectărilor cu COVID-19. Mai ales că în Bucureşti pare că se înteţesc cazurile", a subliniat primarul.

Comentarii

loading...