15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialLista cu propuneri pentru măsurile de relaxare de după 15 mai se...

Lista cu propuneri pentru măsurile de relaxare de după 15 mai se va finaliza săptămâna viitoare

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunţă că a primit foarte multe idei, propuneri şi observaţii, după ce MAI a publicat lista cu propunerile de măsuri care se vor lua din 15 mai.

”Dragi prieteni, la postarea mea, preluată de pe site-ul MAI, unde sunt publicate spre transparenţă şi dezbatere măsurile propuse de către medicii specialişti în epidemiologie şi boli infecţioase (pentru prima etapă de relaxare când se va trece în Starea de Alertă), am primit foarte multe idei, propuneri sau observaţii. Vă mulţumesc tuturor”, a scris Vela, duminică seară, pe Facebook.

Acesta a precizat că ”lista cu măsuri se va finaliza din punct de vedere juridic, dezbate şi aproba în următoarea săptămână”.

”Oricine doreşte să transmită, în mod oficial, propuneri în această luptă cu noul coronavirus, o poate face la următoarea adresa de e-mail, anunţată în postarea de pe site-ul MAI, cât şi la anunţul de pe site-ul INSP (Institutul Naţional de Sănătate Publică): propuneri.relaxare@ms.ro. Scopul nostru, al tuturor, este protejarea sănătăţii şi oprirea răspândirii infecţiilor, pentru a ne putea gândi de la 1 iunie la o noua etapă de relaxare”, a mai scris Vela.

Ministerul Afacerilor Interne a prezentat o propunere cu un set de măsuri care ar putea intra în vigoare începând din 15 mai, când va intra în vigoare starea de alertă. Sunt propuneri care vizează deplasarea între localităţi, care se va face doar în anumite condiţii, iar suspendarea zborurilor şi închiderea graniţelor rămân în vigoare.

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă