Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lanțul de cafenele Okfea lansează “Okfea cu flori” și conceptul fix pricing cocktailuri after-work

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 04.06.2019 - 13:36

Lanțul Okfea - coffee & juice bar to go activând deja cu peste 6 locații fixe si 2 mobile în București, plănuiește deschiderea unui concept store inedit, intitulat “Okfea cu flori”, un concept ce va îmbina în același spațiu o cafenea clasică to go dar și o zonă home & deco cu plante și flori ornamentale.

“Ideea conceptului a pornit din pasiunea noastră pentru decorațiuni interioare dar și pentru flori și plante. Am decis ca nu vrem să comercializăm flori tăiate (fire sau buchete) pentru ca asta ar însemna să le omorâm și preferăm să mergem spre zona de home & deco astfel încât clienții noștrii să găsească în magazin plante vii, în ghiveci și diverse alte ornamente. Suntem de părere că, atât cafeaua cât și plantele, contribuie la liniștea personală și oferă acel element zen necesar în viața de zi cu zi a oricui.” David Ioanițescu, co-fondator Okfea.

Noua locație, “Okfea cu flori” se va lansa la începutul lunii iunie, în zona Buzești și va fi primul concept store al lanțului Okfea, lanț ce plănuiește o extindere semnificativă în următorul an.

Totodată, Okfea a lansat de curând în locațiile sale și un meniu de after-work drinks pentru serile liniștite de după job sau pre-party drinks pentru cele de dinainte de nopțile agitate de weekend. Meniul cuprinde cele mai cunoscute băuturi alcoolice iar un lucru inedit este prețul fix de 11 lei, pentru orice mix de bautura alcoolica + soft drink.

Plecând de la această idee, proaspăt implementată, fondatorii Okfea și-au propus să continue dezvoltarea cu o gamă de produse culinare iar în această vară vor lansa și o serie de preparate de prânz, supe și câteva alte specialități, toate urmând să se adapteze conceptului de fix & fair pricing.

Okfea este un business ce se dezvoltă în sistem de franciză iar creșterea unităților urmează să fie exponențială în perioada următoare, de până la 50 de locații în următorul an.

Comentarii