Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traian Băsescu

La propunerea lui Băsescu, Senatul a decis desființarea Academiei lui Gabriel Oprea

Senatul a adoptat, luni, propunerea legislativă formulată de liderul PMP, Traian Băsescu, prin care Acdemia de Științe ale Securității Naționale va fi desființată.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.03.2018 - 18:19

Senatul a decis abrogarea Legii nr. 56/2012 privind organizarea şi funcţionarea Academiei de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale. Propunerea aprobată de Senat fusese inițiată de Traian Băsescu, liderul PMP explicând că această Academie ar fi doar o sinecură pentru băieții șmecheri.

Propunerea lui Traian Băsescu a fost adoptată cu 98 de voturi pentru, 2 împotrivă și o abținere.

”Am lansat această inițiativă legislativlă costatând inutilitatea unei instituții care nu are decât un statut de Academie clientelară. Are un nume extrem de pompos. Toți (cursanții - n.n.) au devenit niște academicieni. Situația la Academia de Științte ale Securității Naționale este una aberantă. Această Academie este doar o sinecură, care prin relații își propulsează generalii în învățământul civil. România are suficient învățământ militar, ca să ne mai trebuiască și poluarea învățământului civil, care orium este plin de plagiate. Fac un apel la dumneavoastră, prin vot să desființăm o sinecură pentru niște clienți ai sistemului de învățământ militar”, a declarat Traian Băsescu în Senat.

Comentarii