Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

La Iași, decizia de închidere a școlilor a fost declarată nelegală

Tribunalul Județean Iași a decis că, în acest județ, decizia de suspendare a cursurilor în incinta școlilor este ilegală.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

19.11.2020 - 20:54

Asociația Școlilor Particulare a anunțat, joi, că Tribunalul Județean Iași a declarat nelegală decizia de suspendare a cursurilor în incinta școlilor.

Decizia instanței intervine după ce Asociația Școlilor Particulare a cerut anularea parțială a Hotărârii nr. 76 / 04.11.2020 a Comitetului pentru Situații de Urgență Iași, adică a acelor articole care prevăd suspendarea activităților didactice în școli.

„Instanța a admis ca fiind NELEGALĂ prevederea prin care au fost suspendate activitățile didactice față în față în unitățile de învățământ”, a anunțat Asociația Școlilor Particulare.

Comentarii