Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Jurnalistul Andrei Bădin a fost achitat în procesul cu Adrian Duicu, fostul șef al CJ Mehednții

Jurnalistul Andrei Bădin a fost achitat în procesul cu Adrian Duicu, a anunțat, miercuri. Narcisa Iorga.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.12.2017 - 20:03

"Andrei Bădin a fost achitat în procesul cu Duicu. Timp de trei ani, a fost considerat penal, șpăgar, a fost jignit, pus la zid. Hotărârea nu e definitivă, știu, dar nici a lui Orban nu e, nici a lui Berbeceanu, nici a altora. Vreunul dintre cei care l-au marginalizat și l-au jignit are bunul simț să-i ceară scuze? Mă îndoiesc", scrie Narcisa Iorga pe contul ei de Facebook.

Aceasta precizează că, "din 2011, susțin, mai întâi în calitate de membru CNA, apoi din afară, prezumția de nevinovăție și oprirea acuzării excesive a unei persoane, cu toate detaliile dintr-un dosar oferite de anchetatori. Orice om are dreptul la demnitate, indiferent de calitatea pe care o are. Declarația fundamentală a drepturilor omului nu face distincție între oameni".

Narcisa Iorga remarcă faptul că jurnalistul Andrei Bădin, pe timpul procesului, "a pierdut emisiunea pe care o realiza".

"De trei ani încoace, nu putea să spună nimic, indiferent câte argumente ar fi adus, pentru că era imediat catalogat drept penal. Vi se pare normal? Mie, nu! De-aia nu pot să susțin că e o prostie transpunerea Directivei europene privind prezumția de nevinovăție. Și să știți că nu presa e de vină că dă detalii despre acuzații. În orice stat de drept, autoritatea are obligația să protejeze drepturile cetățenilor săi", subliniază Narcisa Iorga.

Comentarii

loading...