Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adriana Stoicescu (Foto: criticarad.ro)

Judecătoarea Adriana Stoicescu: N-am văzut vreun magistrat care să renunțe la privilegii

Judecătoarea Adriana Stoicescu, președinta Tribunalului Timiș, a postat pe Facebook un mesaj critic la adresa colegilor ei magistrați.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.12.2017 - 20:29

"Nu am văzut pe nimeni să solicite renunțarea la privilegii. Nu am văzut pe nimeni dintre noi indignat că un magistrat cu salariul de 10.000 lei își decontează cu sârg algocalminul și picăturile de nas. Doar îi permite legea, nu-i așa?", scrie, pe Facebook, judecătoarea Adriana Stoicescu.

Președinta Tribunalului Timiș face referiri și la alte categorii socio - profesionale:

"Nu ne deranjează pensiile mai mari decât salariile celor care lucrează, intrând cu 100 de dosare pe termen. Nu am văzut pe nimeni să ceară modificarea legii astfel încât să nu ne mai decontăm transportul de la instanța spre casă, când locuim la 2 km de oraș. Dar, nu-i așa, e altă localitate și legea ne permite…. Nu putem fi drepți decât cu plombe decontate de Stat? Asta în timp ce învățătoarea nu își poate permite un laptop, iar medicul rezident are de ales între a-și cumpăra o carte de specialitate sau o pereche de blugi mai de Doamne-ajută".

Comentarii

loading...