Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

ITPF Oradea: Trafic restricţionat pe 15 martie pentru automarfare pe teritoriul Ungariei

Autorităţile de frontieră ungare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea despre faptul că în perioada 14 martie, ora 23,00 (ora României) - 15 martie, ora 23,00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia auto.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.03.2018 - 13:31

Circulația va fi restricționată, tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, cu excepţia transporturilor de animale vii şi de produse perisabile.

"Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că în data de 15.03.2017 este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare", se arată într-un comunicat de presă transmis luni de ITPF Oradea, precizându-se că, în intervalul orar respectiv, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

În această perioadă cu restricţii, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria.

"Poliţiştii de frontieră români efectuează formalităţile de frontieră împreună cu autorităţile din statul vecin, sens în care conducerea ITPF Oradea ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră ungare în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricţiilor de circulaţie pentru automarfare de pe teritoriul Ungariei, controlul de frontieră să se desfăşoare operativ (ex. folosirea la capacitate maximă a arterelor existente, suplimentarea de personal la controlul automarfarelor)", conform sursei citate.

Poliţia de Frontieră recomandă participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă deschise tranzitului de mărfuri, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea şi consultarea aplicaţiei on-line pentru autovehiculele de mare tonaj, care este disponibilă pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro.

Comentarii

loading...