Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

ÎPS Teofan, despre referendumul pentru familie: Un lucru mai sfânt nu există

Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, Înalt Prea Sfinţitul Teofan, şi-a manifestat, luni, speranţa că actuala clasă politică va organiza referendumul pentru ocrotirea familiei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.04.2018 - 13:22

El a declarat, la finalul slujbei oficiate la Biserica Sfântul Gheorghe din Botoşani, că apărarea familiei este cel "mai sfânt şi mai demn de apărat lucru în această lume".

"Dumnezeu a rânduit anumite legi. Printre legile cele mai importante pe care Dumnezeu le-a înrădăcinat în mintea oamenilor este aceea ca familia să fie formată din bărbat, femeie şi pruncii lor. Un lucru mai sfânt şi mai demn de apărat nu există cred în această lume. Oamenii de bine să îşi arate adeziunea lor vizavi de respectarea unei porunci a Domnului ca să se împlinească şi la noi, aşa cum s-a întâmplat şi împlinit şi în alte ţări ale lumii, când oamenii au introdus în Constituţie acest gând absolut curat că familia nu poate fi formată decât dintre un bărbat, soţia lui şi pruncii pe care îi binecuvântează Dumnezeu", a declarat înaltul prelat.

Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei le-a cerut credincioşilor ca, în cazul organizării unui astfel de referendum, să iasă masiv la urne.

"Dacă Dumnezeu ne va binecuvânta şi, primăvara asta sau începutul verii în cele din urmă, mai marii ţării vor da ascultare glasului poporului să se organizeze, cum ştiţi bine, ne tot dorim acest lucru, acel referendum pentru ocrotirea familiei, bărbat cu femeie, să nu fie nimeni de aici de faţă care să lipsească, Doamne fereşte, la un asemenea eveniment şi, împreună cu dumneavoastră, să aduceţi fiecare câte cel puţin 50 de persoane, ca să se vadă care este, în cele din urmă, dorinţa oamenilor de bine din ţara aceasta", a afirmat Teofan.

ÎPS Teofan a oficiat Sfânta Liturghie de Sfântul Gheorghe la Botoşani, cu prilejul hramului municipiului reşedinţă de judeţ.

Comentarii

loading...