Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Iohannis: Directorii de școli să ceară sprijin la primari și la Inspectoratele Școlare

Preşedintele Klaus Iohannis le-a recomandat directorilor de școli să ceară sprijin din partea autorităţilor locale şi a Inspectoratelor Şcolare Judeţene.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

16.09.2020 - 20:20

"Fac un apel la directorii unităţilor de învăţământ să se adreseze fără rezerve, în această perioadă, atât autorităţilor locale, cât şi Inspectoratelor Şcolare Judeţene, cerându-le toate resursele de care au nevoie şi clarificările necesare", a declarat președintele Klaus Iohannis, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

Șeful statului a precizat, în acest context, că a promulgat, miercuri, legea care deblochează concursurile pentru posturile nedidactice vacante sau temporar vacante, pentru posturile didactice auxiliare, precum şi pentru posturile de medici și de asistenţi medicali în unităţile de învăţământ.

Comentarii