Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Ioana Bran: Majoritatea taberelor de agrement, nefuncţionale

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a declarat miercuri, la Alba Iulia, că cele mai multe tabere de agrement din ţară, respectiv 98, sunt nefuncţionale, şi doar 62 sunt funcţionale, ea opinând că descentralizarea ar putea fi "un lucru benefic" pentru soarta acestora.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.05.2018 - 13:21

"De când mi-am preluat mandatul am fost în mai multe tabere de agrement din mai multe judeţe ale ţării. Într-adevăr, aceste modernizări, aceste investiţii sunt necesare peste tot în ţară, nu doar la Roica (tabără din Alba pe care a vizitat-o marţi - n.r.). De aceea, eu consider că descentralizarea va fi un lucru benefic. Consider că Consiliul Judeţean, că UAT-ul va putea gestiona, poate, mult mai bine acest patrimoniu despre care discutăm", a declarat ministrul Tineretului şi Sportului.

Ioana Bran a afirmat că sunt şi tabere care "arată destul de bine, care au nevoie de modificări de suprafaţă, doar de o igienizare", dar sunt şi baze care "necesită investiţii foarte majore".

Ea a precizat că la nivel naţional 98 de tabere sunt nefuncţionale şi 62 sunt funcţionale.

Ioana Bran participă miercuri la o serie de manifestări organizate de Ziua Naţională a Tineretului la Alba Iulia.

Comentarii

loading...