Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Învățământ dual în Ardeal. Cel mai bun elev primește bursă pentru facultate

O fabrică românească din industria alimentară a lansat un program de învățământ profesional dual.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

23.06.2020 - 14:32

Producătorul brandului românesc Napolact și unul dintre cei mai mari operatori din industria de lactate și-a lansat primul program de învățământ profesional dual, care vizează formarea elevilor de clasa a VIII-a interesați să deprindă competențe tehnice şi practice în domeniul producției de lactate.

Această școală duală se adresează elevilor înscriși la școli profesionale de stat, interesați de o specializare de Tehnician Mentenanță sau Operator Producție. Elevii vor beneficia atât de o bursă de stat, cât și de o bursă privată, urmând să facă stagii de practică în mediul real de muncă oferit de fabricile Napolact din județele Cluj și Mureș.

Dupa finalizarea programului de școală duală, cel mai bun elev primește bursă la o facultate de profil și un loc de muncă în cadrul companiei.

Comentarii

loading...