Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Academia Cațavencu

Între dragon şi bazileu.

Pentru a ridica mârlănia la rang de virtute, Klaus Iohannis pronunţă sacadat prenumele contracandidatei. Vaa-si-liii-caaaaa.

Share

Marius Ghilezan 0 comentarii

18.11.2019 - 01:47

Asta când se află în budoarul politic, că pe ring nu iese de frică să nu-i sară proteza şi firele nevăzute.
Ironia preşedintelui e cu dedicaţie.
Marioneta sistemului îşi bate joc de contracandidata sa, pentru că aşa dă bine la lumea sedusă şi spălată pe creier.
Ţâfna prezidenţială e bună pentru bazinul de ţestoase în care se lăfăie crocodilul. Acolo unde neiniţiaţii vor sânge pe pereţi.
Coprocraţia nu ştie că Vasilica e nume de rege, iar Werner, un nume de soldat de gardă. Unul care tronează şi altul care serveşte.
Werner provine din anglo-saxonul Warnier, compus din două warin (gardă) şi hari (soldat). Concluzie: Werner e un soldat de gardă, un pretor, nu un împărat.

Citește mai departe pe Academia Cațavencu.

Citește totul despre:

#iohannis

Comentarii