19.5 C
Bucharest
Saturday, 27 May 2023
HomeSocialIntrare gratuită pentru copii la Muzeul Fotbalului de 1 iunie

Intrare gratuită pentru copii la Muzeul Fotbalului de 1 iunie

De 1 iunie, copiii sub 14 ani vor beneficia de intrare gratuită la Muzeul Fotbalului, situat pe strada Gabroveni 24, în Centrul Vechi al Capitalei.

Reprezentanții Muzeului Fotbalului anunță că toți copiii sub 14 ani au intrare gratuită de 1 iunie pentru a se distra în camerele cu „comori” fotbalistice: colecții speciale, tricouri rare, jocuri și experiențe incredibile.

Accesul gratuit este asigurat fie prin achiziționarea unui tichet online, fie prin cumpărarea lui la recepția Muzeului, iar pentru buna organizare a programului special de 1 iunie se permite accesul gratuit pentru maximum 3 copii la un adult supraveghetor, astfel încât toți micii suporteri să se bucure cum se cuvine de Ziua Copilului la Muzeul Fotbalului.

La Muzeul Fotbalului, copiii vor putea admira mănușile lui Duckadam de la Sevilla 1986, tricourile lui Maradona sau Ronaldo, baloanele Cupelor Mondiale și alte sute de surprize spectaculoase.

Muzeul Fotbalului este localizat în Centrul Vechi din București, pe strada Gabroveni, la numărul 24.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Munca  în zilele noastre

Cărți exaltate de perspectiva globalizării și electronizării (vezi Peter F. Drucker, Post-Capitalist Society,Harper, New York, 1994) spuneau că în lume se trece la o...

Celine Dion își anulează viitoarele concerte. “Are dureri mari!”

Celine Dion a anunțat că anulează turneul său "Courage World Tour" și "probabil că nu va mai pleca niciodată în turneu", a declarat, vineri,...

O nouă organigramă pentru Televiziunea Română

Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române a votat, în şedinţa din 25 mai 2023, noua organigramă a Societăţii Române de Televiziune. Organigrama vizează, pe lângă...
Ultima oră
Pe aceeași temă