Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Inspectorul școlar demis de Liviu Pop se întoarce în funcție

Fostul inspector şef al Inspectoratului Şcolar Constanţa, Gabriela Bucovală, se întoarce în funcţie după ce instanţa a dispus suspendarea executării ordinului Ministerului Educaţiei, prin care fusese demisă din funcţie. Decizia instanţei este executorie, dar poate fi atacată.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 30.01.2018 - 07:32

Curtea de Apel Constanţa a admis, luni, cererea înaintată de Gabriela Bucovală şi a dispus suspendarea executării Ordinului nr.4699/18.08.2017 emis de Ministerul Educaţiei Naţionale până la pronunţarea instanţei de fond.

Decizia magistraţilor este executorie, dar poate fi atacată cu recurs în termen de cinci zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune tot la Curtea de Apel Constanţa.

Gabriela Bucovală a fost demisă, în luna august a anului trecut, de fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, alături de alţi 13 inspectori şcolari generali din ţară.

Bucovală nu este primul inspector şcolar general care a obţinut în instanţă dreptul de a se întoarce în funcţie.

Comentarii