Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Inspectoratul Școlar București vrea măsuri sporite de pază a elevilor

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) va trimite, în şcoli, o notă prin care va cere supravegherea mai atentă a elevilor, comunicarea corectă a orarului copiilor, dar şi şedinţe cu părinţii în legătură cu siguranţa celor mici în drumul spre şcoală sau spre casă.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 09.01.2018 - 20:54

"Până la sfârşitul săptămânii, vom trimite o notă către toate unităţile de învăţământ din Capitală, prin care vom cere să se ia nişte măsuri mai stricte în ceea ce priveşte protecţia elevilor. Astfel, dorim ca paza în şcoli să fie mult mai strictă, camere de supraveghere să funcţioneze tot timpul. A doua chestiune este să se facă şedinţe cu părinţii, în prima săptămână de şcoală, în ideea de a se discuta probleme legate de siguranţa copiilor, de deplasarea acasă-şcoală, şcoală-acasă, să nu întârzie. Al treilea aspect, voi ruga părinţii să cunoască foarte bine orarul, ora la care copiii pleacă spre şcoală, ora la care pleacă de la şcoală, să nu mai piardă vremea prin parcuri", a declarat, petru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu.

Inspectorul a menţionat că toate aceste măsuri sunt fireşti, ţinând cont că, luni, 15 ianuarie, elevii se întorc la şcoală, în al doilea semestru. De asemenea, decizia vine şi în contextul în care Eugen Stan, poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei, este acuzat de pedofilie.

Comentarii

loading...