Ingrid Mocanu bate obrazul unui fost ambasador după ce acesta a făcut declarații controversate

Ingrid Mocanu, fosta șefă a Direcției de avizare din Ministerul Justiției, îl ia în vizor pe fostul ambasador al Senegalului, Ciprian Mihali, după ce acesta a opinat asupra modificării legilor din Justiție.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.01.2018 - 13:34

Pe blogul personal, Ingrid Mocanu declară că sus-menționatul nu în este măsură să comenteze acest subiect și argumentează de ce.

 

Când „liichenii” care sug sângele poporului îl și batjocoresc

Înţeleg că un domn, ceva conferenţiar, ceva șef la o agenţie europeană (AUF), specialist în filosofie, chiar fost ambasador al României în Senegal, numit pe vremea lui Băsescu (explicabilă astfel și orientarea sa antipesedistă) mare haştagian în viaţă, s-a infiltrat în Grupul Alături de Liviu Pleşoianu. A fost dat afară repede, dar apoi a scris un comentariu pe fb despre cât de ”proști” și ”agramați” ar fi membrii acestui grup. Sigur, a fost preluat și de ceva oficină de Sistem… foarte bine, așa am aflat și noi. După ce membrii grupului au intrat pe pagina sa și au adus câteva caracterizări ale inteligenței domniei sale, a șters repede postarea: deci un curajos nevoie mare.

Eu știu perfect cum sunt numiți ambasadorii români prin diverse state ori reprezentanții români prin diverse organizații internaționale și de către cine/cu avizul și la recomandarea cui, domnule Ciprian Mihali! Vreți să spun și membrilor grupului? Cred că și ei bănuiesc. Așa că lăsați la o parte tupeul  de lup moralist!

Dar ”intelectualul” nu s-a oprit aici: într-o altă postare o jignește pe Dana Gârbovan și își dă cu ”presupuța” intelectului său atoateștiutor despre legile justiției, despre care Dana Gârbovan și AMR – ul ar fi niște habarniste: el le știe pe toate. Din nou, susținătorii din Grupul Respect Dana Gârbovan au aflat și s-au manifestat pe pagina sa.

Oare Agenția unde lucrează el știe că domnul acesta face politică?

Cum poți să te dai super-deștept și să ai impresia că ești ”miezul din dodoașcă”, când ești pus politic de diverse grupuri prin diverse funcții politice naționale sau internaționale? De unde știi tu, măi filosofache, cum e cu legile justiției mai bine decât AMR – ul și Dana Gârbovan? Ce, noi îți spunem ție cum se traduce corect ”imbecil” în limba franceză?

Nu au limite în aroganță și tupeu asemenea specimene… și câți alții ca el. Un ”liichean” dedulcit la banul public care vituperează în necunoștință de cauză, urlând din toți rărunchii că democrația și drepturile omului pentru care au murit unii semeni ai noștri la Revoluție ar însemna dreptul lui de a se îmbuiba prin funcții politice. Și chiar moartea lor ar legitima protecția totală a unora, gen Coldea – Kodruța, numiți politic, pentru a ”umfla” pe cine vor ei, fără dram de respectare a legilor dar și de a-i proteja pe ”clienții” care îi țin în funcții ori știu lucruri compromițătoare despre ei sau care împart profiturile cu ei în mod ”echitabil”, nu doar îi plimbă în excursii ”ieftine” prin Seychelles.

Asta în timp ce unii ies pe străzi cu încălcarea legii și bat pensionari fără a păți nimic, iar el, ca diplomat, face comentarii politice, deși legea îi interzice expres acest lucru (mai sunt unii care fac la fel, se știu ei).

Să nu înțelegeți din comentariul meu  că mă îndoiesc de intelectul acestui domn în domeniul în care profesează, ci vreau să relev ”jegul uman” care se ascunde în spatele unor intelectuali care au fost școliți și sunt plătiți de țara asta, inclusiv pe banii celor ”care fac greșeli gramaticale” și care, ce să vedeți, au dreptul la propria opinie, fără a fi jigniți și judecați de un neica nimeni doar pentru asta… că fix de aia au murit semenii noștri la Revoluție.

 

 

 

Comentarii