17.7 C
București
miercuri, 25 mai 2022
AcasăSocialIncident la metrou Lujerului! O femeie a încercat să împingă oamenii pe...

Incident la metrou Lujerului! O femeie a încercat să împingă oamenii pe șine

A fost alertă la metrou, în stația Lujerului! O femeie a încercat să împingă mai mulți călători pe șinele de tren. Întâmplarea s-a petrecut vineri, 14 ianuarie, iar duminică agresoarea a fost identificată de poliție și internată într-un spital de psihiatrie.

Un eveniment mai puțin obișnuit și care s-ar fi putut transforma într-o tragedie s-a petrecut în cursul zilei de vineri, în stația de metrou Lujerului. mai multe persoane au fost împinse către șinele de tren de o fameie care părea că suferă de o afecțiune psihică.

Incident metrou Lujerului/Imagine cu femeia care a împins călătorii spre șine
Femeia din imagine a fost internată într-un spital de psihiatrie

Potrivit martorilor, femeia vorbea singură, mergea haotic și ținea în mână o cruce mare din lemn. La un moment dat, ea s-a apropiat de un bărbat, iar apoi de o tânără. I-a împins spre șine, cu toate că în stație venise deja trenul. Prin urmare, oamenii agresați nu au pățit nimic. S-au ales doar cu o sperietură.

Întâmplarea a fost însă surprinsă de un alt călător care a înregistrat scena cu telefonul mobil, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. Apoi, omul a raportat totul poliției.

Femeia care a încercat să arunce călătorii spre șinele metroului în stația Lujerului a fost prinsă în cursul zilei de duminică și internată la Spitalul de Psihiatrie Obregia. Ea a fost găsită după o mobilizare masivă pe rețelele de socializare.

ȘUrmărește România Liberă și pe pagina de Facebook

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Roșu (ASF): Subscrierile pe segmentul RCA au crescut cu 122%, în T1

Volumul subscrierilor pe segmentul RCA a crescut cu 122% în primul trimestru (T1), la aproape 2,5 miliarde de lei, potrivit vicepreședintelui ASF, Cristian Roșu. „Anul...

Pompa submersibilă de apă curată vs. pompa submersibilă de apă murdară. Ce să alegi? 

Pompa submersibilă de apă este un dispozitiv de pompare a apei, autoinvelant și acționat de un motor cu combustie internă ori un motor electric....

Continuă luptele pentru orașul Lîman din estul Ucrainei

Luptele sunt în desfăşurare pentru controlul oraşului Lîman, un punct cheie în estul Ucrainei, a declarat marţi liderul separatiştilor pro-ruşi din Doneţk, Denis Puşilin,...
Ultima oră
Pe aceeași temă