Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Incident de securitate pe Aeroportul Otopeni: Eroarea care putea duce la o tragedie

Un incident de securitate major s-a produs pe aeroportul Otopeni, incident care ar fi putut conduce la o tragedie. Un avion Pegasus A320 a aterizat înainte de prag, pe data de 30 martie.

Share

Rl online 0 comentarii

10.04.2018 - 12:58

La aterizare, avionul a rupt câteva balize și, din fericire, acestea au fost singurele pagube consemnate, însă puteam avea parte de o tragedie aviatică de proporții.

Incidentul s-a produs la pista 2.08L și se pare că totul a pornit de la mutarea greșită a sistemului PAPI, sistemul care asigură semnalizarea de prag decalat.

Pentru acest incident, de vină ar fi Compania Națională de Aeroporturi București, dar și Autoritatea Aeronautică Civilă Română. Chiar dacă autoritățile din România nu au comunicat date despre acest incident, cei de la Comisia Europeană au transmis o avertizare în sistem către companiile aeriene despre problema de la București.

Comentarii

loading...