19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSocialÎncercare de Puci electoral la BCU

Încercare de Puci electoral la BCU

Uniunea profesională nefiind consultată.

Venirea intempensivă a Vioricăi Dăncilă în zona de bastilie politică mi se pare o prostie. Când ai venerabilitate şi reprezinţi o parte consistentă din electorat, nu-ţi permiţi să te cobori la chestiuni ce ar putea provoca atacurile josnice ale dispozitivului #rezist din jurul preşedintelui. Poate că cea mai bună idee ar fi organizarea ad-hoc a unei alte dezbateri, fix la aceeaşi oră, pentru a înjumătăţii potenţialul de public al candidatului PNL.

Dragul de media al dictatorilor
La fel ca Adolf Hitler şi Klaus Iohannis cunoaşte potenţialul mass-media. Ioana Ene Dogiou (alias Narcisa Forga) poate fi oricând urmaşa lui Leni Riefenstahl, jurnalista care a glorificat idealul nazist a Führerului german.
De ce candidatul neamţ foloseşte arsenalul de luptă din propaganda nazistă şi niciun jurnalist german nu sesizează acest aspect?
Răspunsul nu poate fi decât unul singur: nici presa germană nu mai e de capul ei. E şi ea controlată, poate mai mult decât cea românească.

Citește mai departe pe Academia Cațavencu.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă