Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

arhivă Academia Cațavencu

Încercare de Puci electoral la BCU

Astăzi, la Biblioteca Central Universitară, Klaus Iohannis îşi va organiza propria dezbatere electorală, în faţa a 180 de studenţi, verificaţi să nu aibă roşu în gât şi a 9 jurnalişti, aleşi pe sprânceană, probabil după obedienţa faţă de el sau de structuri.

Share

Marius Ghilezan 0 comentarii

19.11.2019 - 01:45

Uniunea profesională nefiind consultată.

Venirea intempensivă a Vioricăi Dăncilă în zona de bastilie politică mi se pare o prostie. Când ai venerabilitate şi reprezinţi o parte consistentă din electorat, nu-ţi permiţi să te cobori la chestiuni ce ar putea provoca atacurile josnice ale dispozitivului #rezist din jurul preşedintelui. Poate că cea mai bună idee ar fi organizarea ad-hoc a unei alte dezbateri, fix la aceeaşi oră, pentru a înjumătăţii potenţialul de public al candidatului PNL.


Dragul de media al dictatorilor
La fel ca Adolf Hitler şi Klaus Iohannis cunoaşte potenţialul mass-media. Ioana Ene Dogiou (alias Narcisa Forga) poate fi oricând urmaşa lui Leni Riefenstahl, jurnalista care a glorificat idealul nazist a Führerului german.
De ce candidatul neamţ foloseşte arsenalul de luptă din propaganda nazistă şi niciun jurnalist german nu sesizează acest aspect?
Răspunsul nu poate fi decât unul singur: nici presa germană nu mai e de capul ei. E şi ea controlată, poate mai mult decât cea românească.

Citește mai departe pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...