Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

În următorii doi ani, Școlile Doctorale vor putea funcționa fără acreditare

Guvernul Orban a prelungit termenul-limită până la care pot fi acreditate Şcolile Doctorale până la data de 31 decembrie 2021.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

22.12.2019 - 15:01

Motivația pentru care, în următorii doi ani, aceste forme de învătământ vor putea funcționa fără acreditare este prezentată într-un comunicat al Ministerului Educației și Cercetării (MEC).

"Începând de la 1 ianuarie 2020, Ministerul Educaţiei şi Cercetării s-ar fi aflat în situaţia de a nu mai putea asigura funcţionarea în condiţii de acreditare a Şcolilor Doctorale, fiind imposibilă îndeplinirea condiţiilor de verificare şi acreditare din partea Agenţiei Române pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) într-un interval atât de scurt, astfel încât să nu fie întreruptă activitatea şi să se poată organiza admiterea la studii doctorale", precizează un comunicat, transmis vineri, de MEC.

Comentarii

loading...