Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

În 2020 au fost decontate concedii medicale de 342 de milioane de lei lunar, anunță ministrul Cîțu

În anul 2020, valoarea concediile medicale decontate de stat a fost de 342 milioane lei lunar, în total fiind decontate, până în octombrie 2020, concedii în sumă de 7,4 miliarde de lei, a anunțat, duminică, ministrul de Finanţe, Florin Cîţu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.10.2020 - 19:12

"Respectul faţă de sectorul privat se vede prin fapte. În 2020 au fost decontate concedii medicale în valoare de 342 milioane lei lunar. Până acum au fost deja decontate concedii medicale în valoare de 7,4 miliarde lei. Record istoric", a scris ministrul Florin Cîțu, duminică, printr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook.

Anunțul ministrului a fost urmat de foarte multe replici pe internet - unele dintre acestea pozitive, dar altele critice.

"În campania electorală, majoritatea bugetarilor erau in CO sa CM fictiv, erau bine sanatosi pe strada, împărțeau pliante!", este una dintre aceste replici.

Comentarii