Foto Arhiva

Iaşi: Fetiţă de un an în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etaj

O fetiţă de un an şi două luni a fost transportată de urgenţă, vineri, la spital, după ce a căzut de pe balustrada scării interioare a unei case din localitatea ieşeană Valea Adâncă, a transmis Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

16.03.2018 - 15:01

Fetiţa a căzut de la balustrada scării interioare a casei în care locuieşte, în localitatea ieşeană Valea Adâncă, şi a suferit răni grave în zona capului.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a transportat-o pe fetiţă la Spitalul de Pediatrie ”Sfânta Maria” din Iaşi.

”Am fost anunţaţi să intervenim în localitatea Valea Adâncă pentru un copil căzut de la înălţime, mai exact de la etajul I al unei case. A fost coordonat la acest caz un echipaj medical de urgenţă, cu doctor, care, la locul solicitării, a găsit o fetiţă de un an şi două luni, cu politraumă prin cădere de la înălţime şi traumatism cranio-cerebral sever, prezentând o stare de somnolenţă. După evaluare şi acordarea primului ajutor, pacienta a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului «Sfânta Maria»“, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, Nicolai Pralea.

Comentarii