6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialIaşi: Copil de 12 ani, la spital după ce a fost împușcat

Iaşi: Copil de 12 ani, la spital după ce a fost împușcat

Şefa UPU-SMURD Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, a declarat că reprezentanţii SMURD Iaşi au fost solicitaţi să preia un copil 12 ani din municipiul Iaşi, după ce acesta a fost împuşcat în picior, relatează Mediafax.

“Am trimis un echipaj TIM la o solicitare pe strada Cloşca, din Iaşi, la un băiat de 12 ani, împuşcat la nivelul gambei bilateral de un alt minor, de 17 ani. Pacientul era stabil hemodinamic, fiind dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Pediatrie”, a spus şefa UPU-SMURD Iaşi. Potrivit acesteia, copilul avea trei plăgi împuşcate.

“Un minor de 12 ani a ajuns acasă aseară (miercuri – n.r.) având leziuni la picioare. Tatăl său l-a întrebat ce a păţit şi acesta a spus că a mers la plimbare cu prietenul său, cu care se cunoştea de mai mult timp. Minorul a declarat că prietenul lui avea asupra sa un pistol şi l-ar fi lovit în zona picioarelor. S-a stabilit că este vorba despre un pistol de tip airsoft, din plastic, cu bile, ce nu necesită autorizare”, a declarat, joi, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Tânărul de 17 ani ar fi sustras pistolul în urmă cu trei zile, de la un magazin de arme.

Poliţiştii ieşeni au deschis o anchetă în acest caz.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă