Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Hunedoara: Prime de Paşti în tichete cadou, pentru angajaţii Complexului Energetic

Cei aproximativ 4.400 de mineri şi energeticieni din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH) vor beneficia de prime în valoare de 220 de lei cu ocazia Sărbătorilor de Paşti, acestea urmând să fie acordate sub forma tichetelor cadou până pe data de 4 aprilie.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.04.2018 - 13:03

"Valoarea netă a tichetelor cadou a fost stabilită la suma de 220 de lei, pentru fiecare angajat, mineri sau energeticieni. Primele vor ajunge în posesia celor în drept până miercuri, 4 aprilie", a declarat luni, pentru Agerpres, preşedintele Sindicatului "Muntele", Darius Câmpean.

Liderul sindical a menţionat că nu vor primi tichete cadou angajaţii CEH care au contractul de muncă suspendat sau cei care au mai mult de două absenţe nemotivate de la serviciu.

Din cadrul CEH fac parte minele de huilă Livezeni, Lonea, Lupeni şi Vulcan, împreună cu termocentralele Mintia şi Paroşeni.

Comentarii