Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Hunedoara: Mobilier medical nou donat de Episcopia Devei pentru secţia de Pediatrie

Mobilierul medical al secţiei de Pediatrie din Spitalul Municipal "Dr. Alexandru Simionescu" din Hunedoara a fost schimbat în totalitate în urma implicării directe a Episcopiei Devei şi Hunedoarei, care a donat suma de 150.000 de lei pentru reabilitarea saloanelor de copii.

Share

Rl online 0 comentarii

05.04.2018 - 15:11

Astfel, s-au achiziţionat paturi, noptiere, dulapuri, mese de înfăşat şi alte obiecte de mobilier şi a fost amenajată o cameră de joacă pentru copii.

"Investiţia se ridică la suma de 150.000 de lei, din care suma de 134.000 de lei reprezintă contribuţia Centrului Eparhial al Episcopiei Devei şi Hunedoarei, restul sumei, respectiv 16.000 de lei, fiind colectată prin intermediul parohiilor din municipiile Hunedoara şi Deva", se precizează în comunicat.

Episcopul Devei şi Hunedoarei, Gurie, a săvârşit miercuri o slujbă de sfinţire a secţiei de Pediatrie, evenimentul fiind prilejuit de finalizarea lucrărilor de reabilitare a saloanelor.

Episcopia Devei şi Hunedoarei a mai fost implicată direct în acţiuni prin care a sprijinit sistemul public de sănătate din judeţul Hunedoara. În acest sens, anul trecut a fost donată aparatură medicală de ultimă generaţie către secţiile de Ortopedie, Cardiologie şi ATI ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva şi s-a cumpărat lenjerie nouă pentru toată secţia de Pediatrie din cadrul aceleaşi unităţi medicale.

De asemenea, Episcopia Devei a donat două aparate necesare în pregătirea sportivelor din Lotul olimpic de gimnastică de la Deva.

Comentarii

loading...