14.8 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Hunedoara: Adolescent aflat în plasament, dispărut de la domiciliu

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Carla Strujan, dispariţia minorului a fost anunţată joi dimineaţa, de către asistentul maternal. În timpul nopţii de miercuri spre joi, Cosmin Alexandru Munteanu, adolescentul de 15 ani, a plecat din curte cu bicicleta şi nu s-a mai întors.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Hateg au fost sesizaţi verbal de către Bernat Daniel, din comuna Toteşti, sat Reea, despre faptul că, în dimineaţa zilei de 15 martie 2018, în jurul orei 07.00, a constatat că minorul Munteanu Cosmin Alexandru, în vârstă de 15 ani, pe care îl are în plasament, a plecat voluntar, de la domiciliu în noaptea de 14/15.03.2018 cu o bicicletă luată din curtea locuinţei. În urma cercetării efectuate de către poliţişti, în dormitorul acestuia, într-o noptieră a fost găsit un bilet prin care minorul îşi cere scuze familiei la care se afla în plasament, menţionând că intenţionează să-şi pună capăt zilelor”, a declarat, pentru Mediafax, Carla Strujan.

Băiatul are o înălţime de 1,70 metri, faţa ovală, ochii căprui, păr negru, creţ, tuns scurt.

”Era îmbrăcat cu fâş negru, pantaloni blue jeans de culoare albastru strânşi pe corp, în picioare purta ghete de culoare neagră, acesta neavând asupra sa telefon mobil, bani sau alte bunuri. Cercetările continuă de către poliţişti în vederea identificării persoanei în cauză”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Persoanele care deţin informaţii despre minor sunt rugate de poliţişti să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Ultima oră
Pe aceeași temă