9.1 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSocialHepaStopForte și Hepatonic Bio, două soluții ideale pentru un ficat sănătos (P)

HepaStopForte și Hepatonic Bio, două soluții ideale pentru un ficat sănătos (P)

Alimentația de cele mai multe ori necorespunzătoare și stresul contribuie adesea la îmbolnăvirea acestui organ atât de important.

Cu scopul de a ne ajuta să avem un ficat sănătos, oamenii de știință au studiat în permanență, iar în urma cercetărilor efectuate au reușit să creeze două suplimente alimentare în compoziția cărora există doar ingrediente naturale cu efecte benefice asupra sănătății ficatului.

Este vorba despre HepaStopForte și Hepatonic Bio, care pot fi achiziționate din magazinul online bioo.ro.

HepaStopForte este un supliment alimentar care acționează benefic în afecțiuni hepatice precum hepatita A, B și C, steatoză hepatică etc.

Datorită ingredientelor sale active, HepaStopForte contribuie la reducerea riscului de cronicizare a hepatitelor, curăță sângele, sprijină regenerarea ficatului și scade viremia.

Damiana, sunătoarea, brusturele, pulberea de cătină, busuiocul și astragalusul, adică îngredientele sale active, acționează sinergic în vederea reducerii inflamațiilor ficatului. De asemenea, reglează trigliceridele, transaminazele, reduc durerea abdominală și balonarea, detoxifică ficatul, accelerează procesul de regenerare a membranei hepatice, îmbunătățesc digestia.

Datorită faptului că este un foarte puternic antioxidant, acest supliment alimentar  este un foarte bun adjuvant în cazul afecțiunilor canceroase, detoxifiind  ficatul după ședințele de chimioterapie și radioterapie.

Ficatul este organul unde se strâng toate toxinele care pătrund în organism. De aceea, persoanele la care apar simptome precum mâncărime excesivă a pielii, oboseală cronică, balonare, durere abdominală, senzație de greață și vărsături, urina închisă la culoare, icter este bine să meargă la medic.

Ficatul este afectat în special de medicamente, alimentație, alcool, stres, tutun. Acești factori au efecte nocive asupra sa, însă prin intermediul curelor de detoxifiere se diminuează aceste efecte.

Odată cu administrarea suplimentului alimentar HepaStopForte celulele distruse de către consumul de alcool și tutun ale ficatului se repară. De asemenea, acest produs este foarte bun și pentru vezica biliară.

Dacă vrem să avem un ficat sănătos, ar trebui să-l detoxifiem măcar o dată pe an, iar HepaStopForte este una din soluțiile ideale.

În lupta pentru menținerea sănătății ficatului i se alătură și Hepatonic Bio, un produs de excelență fabricat în laboratoarele Santarome, din Franța. Acest supliment alimentar are o compoziție unică de ingrediente, sunt plante ecologice care transformă acest produs într-unul cu rol hepatoprotector important.

Din compoziția sa fac parte 8 ingrediente naturale (plante și muguri), care contribuie la protejarea ficatului și buna sa funcționare.  Are efecte rapide și rezultate vizibile chiar după prima perioadă de administrare. De asemenea, are efecte pe termen lung.

După cum am precizat încă de la început, ficatul este un organ activ, iar dacă se îmbolnăvește, suferă tot organismul. Se întâmplă acest lucru deoarece acesta este cea mai mare glandă a tubului digestiv și laboratorul organismului uman. Datorită lui sunt eliminate deșeurile și toxinele din organism. Prin urmare, are un rol vital.

Atunci când ficatul nu mai funcționează în mod corespunzător apar balonările, lipsa poftei de mâncare, oboseala excesivă, flatulența, ciroza, steatoza etc.

Fumărița, ridichea neagră, turmericul, pulberea de anghinare, sucul concentrat de lămâie. măceratul de rozmarin,  măceratul din muguri de mesteacăn și din lăstari de ienupăr, adică ingredientele active din compoziția acestui supliment alimentar, acționează sinergic în vederea menținerii integrității ficatului și nu numai.

Datorită proprietăților acestor ingrediente active Hepatonic Bio defoxifică și drenează ficatul, elimină toxinele și colesterolul rău din organism. Astfel, nutrienții sunt mult mai bine absorbiți în organism.

De asemenea, reglează digestia  și metabolismul și îmbunătățește tranzitul intestinal și toate funcțiile ficatului și pancreasului.

La fel ca și HepaStopForte poate fi folosit ca adjuvant în caz de hepatită, colecistite, ciroză, litiază biliară și dischinezie biliară.

După cum se poate observa, pentru a ne menține ficatul sănătos tot ceea ce trebuie să facem este să intrăm pe bioo.ro și să ne achiziționăm aceste două produse naturale cu efecte benefice asupra organismului nostru. Odată administrate aceste două suplimente alimentare, rezultatele vor fi vizibile în scurt timp, ficatul va funcționa din nou normal, iar noi ne vom bucura de sănătate. 

 

Cele mai citite

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...
Ultima oră
Pe aceeași temă