Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Harghita: Un urs a intrat în ultimele patru nopţi în şase case de vacanţă

Un urs a intrat în ultimele patru nopţi în şase case de vacanţă din satul Liban, judeţul Harghita, iar oamenii au depus plângeri la Primărie, care apoi a formulat o cerere la Ministerul Mediului pentru recoltarea acestui exemplar, a transmis Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.03.2018 - 12:35

Benke József, directorul unei Asociaţii de Vânătoare şi Pescuit Sportiv din Harghita, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că acelaşi urs intră de patru nopţi în casele de vacanţă ale oamenilor din comuna Suseni, satul Liban.

”A fost o noapte în care a intrat în trei case, într-o altă noapte a spart un geam al unei gospodării. A fost o situaţie în care a intrat în cămara unei case, iar acolo a găsit o sticlă de afinată. A destupat-o, a băut din ea şi a mâncat afinele, iar apoi a adormit sub primul molid în pădure”, a spus Benke József.

Oamenii bănuiesc că este vorba de acelaşi exemplar, care, potrivit lui Benke József, şi în toamnă a creat probleme. Gospodăriile în care a intrat erau nelocuite.

Proprietarii acestora au sesizat la Primăria Suseni distrugerea uşilor de intrare, a mobilierului şi a proviziilor alimentare.

Primăria solicită acordarea unei derogări pentru recoltarea exemplarului de urs.

Anul trecut, în judeţul Harghita, peste 15 persoane au ajuns la spital după ce au fost atacate de urşi.

Comentarii

loading...