Foto: Arhivă

VIDEO Hannibal Dumitraşcu face portretul psihologic al Laurei Kovesi: "Minte fără să clipească"

Psihologul Hannibal Dumitraşcu i-a făcut o caracterizare șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, pe baza atitudinii avute de aceasta la celebra ei conferință de presă.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.02.2018 - 21:33

În direct la postul România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, psihihologul Hannibal Dumitraşcu i-a făcut, vineri, o caracterizare șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

"Minte fără să clipească sau minte cum respiră. Asta înseamnă că doamna a pornit cu o obsesie. E obsedată de toate dezvăluirile apărute. Este asediată şi trăieşte destul de tensionat. Dă de înţeles că se poate ia la întrecere cu detectorul de minciuni. Doamna Kovesi vorbeşte cu mâinile. Amploarea mişcărilor mâinilor trădează nesiguranţă. Încearcă să-şi ţină ritmul respiraţiei cu ajutorul mâinilor. Un om care gesticulează foarte mult din mâini ţine de un comportament discreţionar. Efortul de a susţine minciunilor pe care le-a spus oboseşte fizic. Când face mişcările de pe un picior pe altul greutatea afirmaţiilor ei spune că ce a spus nu concordă cu realitatea", a spus Dumitraşcu.

Comentarii