Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Guvern: Amenzi usturătoare pentru administratorii de bloc

Administratorii de bloc riscă amenzi usturătoare, cel puțin, asta arată un proiect de act normativ ce a fost înregistrat, recent, la Senat, pentru dezbatere.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.03.2018 - 13:22

Este vorba despre o propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari.

Potrivit acesteia, administratorii care nu vor prezenta documentele solicitatea de corpul de control, vor risca amenzi cuprinse între 500 și 3 000 de lei. 

Propunerea de sancționare a administratorilor în cazul neprezentării actelor solicitate, apare în contextul în care legislația actuală nu obligă asociațiile de proprietari să prezinte la control documentele solicitate, neexistând o prevedere expresă care să permită sancționarea administratorului pentru această faptă, scrie avocat.net.

Pentru a intra în vigoare, proiectul are nevoie de votul ambelor camere ale Parlamentului, de promulgare prin decret prezidențial și de publicarea în Monitorul Oficial.

Comentarii

loading...