21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSocialGorj, educatoare acuzată că a scris cu pixul pe fruntea unui copil...

Gorj, educatoare acuzată că a scris cu pixul pe fruntea unui copil este cercetată

Reprezentaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean spun că femeia are o vechime în muncă de 17 ani, nu a mai fost implicată în asemenea incidente, iar pentru această faptă riscă diminuarea salariului pe o perioadă determinată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj, Georgeta Popescu, a declarat, marţi, că incidentul de la grădiniţa din localitatea Bustuchin este cercetat de o comisie din cadrul unităţii de învăţământ, potrivit News.ro.

“La Liceul Bustuchin s-a institut o comisie de cercetare disciplinară care va analiza incidentul şi va dispune o sancţiune corespunzătoare pentru doamna educatoare. Doamna educatoare are o vechime de 17 ani, gradul didactic unu, până acum calificatul foarte bine şi nu a mai avut incidente de acest gen. Spune că regretă incidentul. A fost o manifestare fără rost, care lezează un copil şi îl umileşte. Copilul este în vârstă de patru ani”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

În urma acestor cercetări, educatoarea riscă diminuarea salariului pe o perioadă determinată, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar.

Unchiul copilului a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu copilul, având şi un mesaj pentru educatoarea respectivă.

“Doamna educatoare de la Valea Pojarului a terminat creta de scris pe tablă, cred că a spart şi tabla şi nu mai are pe ce scrie, a ajuns să scrie pe fruntea nepotului meu. Ruşine, doamna educatoare, asa educaţi copiii !”, a transmis bărbatul.

Acest incident a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Educatoarea lucrează la grădiniţa respectivă de la începutul acestui an şcolar.

Sursa foto: Facebook, arhiva personală

Cele mai citite

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă