Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gest fără precedent al premierului. Mihai Tudose se va întâlni cu protestatarii #rezist la Guvern

Întâlnirea dintre Prim-ministrul Mihai Tudose și delegații celor 43 de organizații civice care au cerut o discuție privind legile Justiției și modificările la codurile penale va avea loc mâine, 27.12.2017, la ora 11, la Palatul Victoria.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.12.2017 - 17:48

De comun acord cu Cabinetul Prim-ministrului, s-a agreat participarea a 7 delegați din partea organizațiilor civice, astfel încât să poată avea un dialog coerent și clar.

În desemnarea celor 7 delegați, organizațiile civice au luat în considerare criteriul unei reprezentativități cât mai mari a grupurilor semnatare. Astfel, la întâlnire vor participa, în ordine alfabetică:

Alexandru Socol – Corupția Ucide;

Ciprian Ciocan – Vă Vedem din Sibiu

Laurențiu Ștefănescu – Inițiativa Timișoara

Marius Deaconu – Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

Mihai Polițeanu – Inițiativa România

Mihai Tudorică - #REZISTENȚA

Radu Dumitriu – delegat al organizațiilor din Diaspora

Comentarii

loading...