Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Gerul năpraznic a dat peste cap examenul de Bacalaureat: Anunţ de ultim moment

Vremea extremă dă peste cap programarea examenului de Bacalaureat! Probele de evaluare din cadrul primei sesiuni a Bacalaureatului, care ar fi trebuit să se desfăşoare luni şi marţi, vor fi reprogramate în alte zile, în funcţie de evoluţia vremii, a declarat Ariana Bucur.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.02.2018 - 12:26

Luni şi marţi era programată evaluarea competenţelor pentru elevii care nu s-au putut prezenta în cele două săptămâni anterioare de susţinere a examenelor.

"Este vorba despre copiii care au absentat motivat şi care au avut aprobarea comisiilor judeţe, respectiv comisiei naţionale de a se prezenta la aceste probe. Ştiţi că după fiecare probă noi avem subiecte de rezervă pentru aceste situaţii speciale. Pentru cei care au absentat sau au întârziat motivat erau stabilite zilele de astăzi şi de mâine. (...) Categoric, în funcţie de condiţiile meteo, vom stabili încă două zile pentru judeţele acestea (n.r. - cele afectate de condiţii meteo nefavorabile), inclusiv Capitala, în care copiii nu s-au putut prezenta", a afirmat luni secretarul de stat.

Aceasta a spus că decizia se va lua în funcţie de evoluţie vremii.

"Acest lucru nu înseamnă neapărat miercuri - să vedem cum evoluează lucrurile, poate fi joi şi vineri", a spus Ariana Bucur, secretarul de stat în Ministerul Educaţiei. 

Comentarii