10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocial“Generația de sacrificiu” spune adio manualelor

“Generația de sacrificiu” spune adio manualelor

Cu toate că a avut la dispoziție o perioadă semnificativă de timp pentru a finaliza toate procedurile pentru achiziționarea sau producerea la Editura Didactică și Pedagogică a manualelor școlare, pe perioada stării de urgență decretate, Ministerul Educației și Cercetării a bătut pasul pe loc.

Cu toate acestea, angajații care ar trebui să se preocupe de soluționarea contestațiilor de la licitația pentru manualele școlare nu au fost trimiși în șomaj tehnic.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...
Ultima oră
Pe aceeași temă