Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Garda de Mediu, verificări dupa incendiul din Hunedoara

O echipă de la Garda de Mediu s-a deplasat, duminică noaptea, la fabrica din apropierea municipiului Hunedoara, unde a izbucnit un incendiu la o fabrică de mase plastice, deoarece norul de fum s-a ridicat la mare înălţime putând fi văzut de la o distanţă de aproximativ 10 km.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

30.04.2018 - 08:21

Purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că norul de fum poate fi observat de la o distanţă de aproximativ 10 kilometri

„Deoarece prin ardere, deşeurile din plastic au generat o mare cantitate de fum, la locul dezvoltării incendiului s-a deplasat şi o echipă a Garzii de Mediu. Norul de fum nu a fost purtat de curenţii de aer spre municipiul Hunedoara, ci s-a ridicat la mare înălţime, putând fi observat de la o distanţă de aproximativ 10 kilometri", a spus Doda.

Potrivit acesteia, intervenţia pompierilor a fost dificilă, deoarece hidranţii erau dezafectaţi.

„Incendiul puternic a izbucnit în curtea unei companii specializate în fabricarea maselor plastice, din apropierea municipiului Hunedoara. (...) Pompierii au reuşit controlarea arderii şi limitarea propagării acesteia la halele de producţie în câteva zeci de minute. Intervenţia a fost îngreunată de faptul că hidranţii aflaţi în interiorul obiectivului erau dezafectaţi, pompierii fiind nevoiţi să realizeze alimentarea cu apă în sistem navetă, de la cel mai apropiat hidrant funcţional”, a mai spus Doda.

Un muncitor aflat pe platforma industrială a fost rănit, el suferind arsuri de gradul întâi la piciorul stâng.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Comentarii

loading...